Tuesday, July 1, 2008

Neler Oluyor Memlekette!!!

Islerim cok yogun hem evde, hem iste. Yolculuk hazirliklari, uzun tatil yapacagimiz icin isyerinde toptan yaptigim isler, bir yandanda memlekette olup biteni okuma telasi...Sabah ilk okudugum yazari sizlerle paylasayim...Bakarsiniz sira Ataturkcu bloglardadir...Gelmesem mi acaba TR'ye?

7 comments:

Dikkat! biyo var ! said...

Gelme tabi,ne işin var.Bu blogdan dolayı bile götürülebilirsin.Benim evin etrafında polisler gezinmeye başladı bile :/
Şakası bile korkunç dimi!

Rövanş kralı akepe

Goddess Artemis said...

Bir deyim vardır: "Eceli gelen köpek, cami duvarına işermiş" diye. Yalnız bu köpek, kendini beygir sanıyor, gemi azıya aldı. Cami duvarına işemek ona yetmedi, içeri daldı. Mihrap, mimber demeden sıçıp sıvıyor. Tez vakitte itlaf olur inşallah!

Goddess Artemis said...

Bir önceki yorumumdan ötürü Canis lupus familiaris'den özür diler, tümünü tenzih ederim! :o)

Emre KORLU said...

ben hiç şaşırmadım bu adamlar hep aynısını yapmıyorlar mı zaten..ama acıyorum kapatılmalarını geciktirmek kapatılmayacak hevesimi veriyor onlara..bir gün tarih olacaklar haberleri yok..tek umutları ergenekon..ama bakalım nereye kadar..tayip in bir tarafı sıkışıyor..ve hemen bu konuyu ortaya atıyor..yazık ona..:)

Anonymous said...

Ne diyecem ben gazete ve TV de haber izlemeyi biraktim, morelim bozuluyor, hele Turkiye tatili yaklasirken , gerci sadece 4 hafta kalacam; akrabalar ve aile ziyaretleri, bir dugun'e katilacam, yeni evimi duzenliyecem, havasini koklayip, alip, bolbol somun ekmek yiyip gelecem. sonra uzulurum durumuna, cokmu bencillik ettim?

Anonymous said...

Yapmak istedikleri bu değil mi zaten. Kimseye telefonda birşey söylemeyin, faksla birşey yollamayın, okuyucu yorumu yapmayın. Susun, siyasi fikriniz olmasın. Konuşursanız, başınızı kuma gömmezseniz siz de böyle uf olursunuz. Ev 'hanımı' blogu yazın, yemek takımlarınızı sergileyin işte, neyinize yetmiyor:))

Yaşamın kıyısında said...

Üzüldüm ve sessiz geçemedim.
Gelmemek ne demek, istenileni yapmış oluruz böylece. Amaç Atatürk'cüleri sürgün etmek.
Bu güzelim memleketim bırakılırmı?
Dağlarını, denizini, ovasını ATAM kurtardı ve bu memleket benim onların değil.