Monday, February 9, 2009

Tirnak Yemeye Son

veren bir oje aldim, Alp'in tirnaklarina surmek icin...Hafta sonu yuzme yarislari vardi...Kendi istegiyle kurbagalama, kulac, sirtustunun en uzun mesafesini secti...Her seferinde kendi adi okunana kadar butun tirnaklarini yedi...2 yildir tirnaklarini hic kesmedim... Eve gelir gelmez de surecegim. Bakalim sonuc alabilecek miyiz?

7 comments:

cenebaz said...

Umarım bir işe yarar. yararsa da lütfen söyle çünkü her şeyi denemiş ve 47 yaşında hala tırnaklarını yiyen biri olarak çok ihtiyacım var böyle bir tavsiyeye. Bu arada ben burada satılan o acı ojelerden kullandım mama ben de bir işe yaramadı:((

Anonymous said...

Ben de Anatol'a surdum ama bu sefer de etlerini yiyordu. :o/ Daha aci birsey bulsam surecegim. Yeme diyorum, acikli acikli ama annecigim duramiyorum diyor!

Ben cocukken yerdim. Beni durduran tek sey, oglanlarin benim parmaklari gorunce mideleri bulacacagi dusuncesi olmustu. :oP Acaba ise yarar mi?

www.elifsavas.com/blog

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Cenebaz, hala arasira ben de tirnak etlerimi koparirim...Sen de Elif gibi kendini telkin etseydin keske...

Elif, tavsiyene uyacagim. Ben ona bak parmaklarin hissizlesirse piyano calamazsin, opr.olup ameliyat yapamazsin diyordum. Kizlarin begenmiyecegini de ekliyeyim hemen...

Perili ev said...

Ben Defne'ye eger yemezsen onun cok istedigi oje takimi alicam dedim 1 ay hic yemedi ve birakti bende aldim ojeleri. Simdi surekli surup uzerine cicek bocek desenleri yapiyoruz tirnaklarinda.

Lapis lazuli said...

Evde veya yakin cevresinde baska tirnak yiyen varsa da cocuklar kopyeliyorlar sanki, kaynagi bulursan ordan da cozume ulasabilirsin, nasil? dersen...kesin birsey bilmiyorum, kendin bir yol bulacaksin artik!

Bir donem benimkilerde de oldu, farkettim ki babalari da yapiyor, tirnak yemiyor da, etrafindan kopariyor! Ben ondan kopyeledikleri sonucuna vardim, sahit oldugum zamanlarda dikkatlerini baska yone cekerek yavas yavas unutturdum (tabii kaynak cozume ulasti once!:) bir de tirnak yeme konusunda cok konusmadim, akillarina getirmedim!

Unuttular, kalmadi tirnak (ya da kenarini) yiyen...

Lapis lazuli said...

Senin '...hala arasira ben de tirnak etlerimi koparirim' diye yorumunu ben yorumumu yazdikdan sonra gordum iyi mi:))

Sonuc olarak: Once sen yemeyeceksin, ya da koparmayacaksin, iste neyse :)))))

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Emine, aferin Defne'me...Hedefe ulasmak icin aliskanliklardan vazgecebiliyor...

Cano, dun ben kendime de surdum, birguzel yine tirnak etimi isirabildim, bana viz geldi ustelik bu oje :( ...