Tuesday, November 3, 2009

Isyerinde Ögle Yemegi




Tepsinin ortasindaki tutsude pisirilmis somonu yakin bir marketin sarkuterine ismarladik. Geri kalani sirkette kendimiz hallettik: Turk yogurdundan (%10yagli) sos, haslanmis patates, mayonez+karidesle suslenmis haslanmis yumurta, bilumum yesillikler ve tereyagli sert köy ekmegi. Belediyeden gelen 2 misafirimiz ve tum sirket icin hazirladigimiz klasik bir isvec sofrasi...


6 comments:

Mine said...

Fotograflara bakınca yoğurt ve köy ekmeği tanıdık geldi. Bazlamaya benzettim ekmekleri :)

Bu arada afiyet olsun.

cenebaz said...

Afiyet olsun:)

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Tesekkurler arkadaslar, böylesi luksu cok SIK olmuyor, diger öglenleri yulaf lapasina ya da kefirli+lifli gevrek tuketimine devam :)))

Açalya said...

Iste klasik, sade ve yeterli bir kuzey Avrupa sofrasi. Burada olsaydi muhtemelen pizza ismarlanirdi :)

bliyaal said...

Sofrada tereyağ mı var? Bana mı öyle geldi yoksa? Koymayın böyle resim, acıkıyoruz.:)) Başkanımız Obama’nın memleketinde de ne güzel makarna sosları vardı. Özledim onları.

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Acalya, pizza da fena degil aslinda, cok SIK olmadikca tabiki degil mi :)!


Bliyaal, demek döndun ABD den, hemen yeni post bekliyoruz, gerci ben siyaset kahvehanesinde yazdiklarini takip ediyorum bu arada...