Tuesday, January 19, 2010

Isvec'ten Kis Görüntüleri

Isvecli kaynaklara göre insanin mutlu olmasi icin: Rutinlerinin olmasi ve hergun en az yarim saat hareket etmesi gerekiyormus...
Benim hergun yarim saati askin yuruyus yaptigim parkurun kis hali!

Isyerim sehir merkezinde, bu da noel dönemi alisveris icin irmak kenari yuruyusumu iptal edip, carsiyi dolastigim gun cektigim fotograf...Yerde kar olmayisinin nedeni ise, zemin isitilarak kar eritilen kucuk bölge!


Karli ve karsiz bölge!


Kis kiyamette olsa, illede bisikletli ulasim!




7 comments:

Delfina ; said...

Bisikletli İsveç'lileri çok takdir ediyorum valla,bir de sana çok imreniyorum :) Soğukta arabamıza girsek klimayı açsak,eve gitsek sıcacık battaniyeye kıvrılsak hayalleri kurarken seni ve onları gıpta ile izliyorum :)

Anonymous said...

Ne güzel fotoğraflar .Yürüyüş yolunuzda harika.Burda yürüyüşe çıkarsın ya önüne bi çukur çıkar ya inşaat alanı vardır yada akla gelmiycek saçmalıklar .Allah bizlerede nasip eder inşallah oraları görmeyi .

beste said...

ah bende 30 dk sporumu yapabilsem o zaman benden mutlusu olmayacak cok imreniyorum sana:)

Sofie i Trabzon said...

Sv: Vad spännande :)! Har mànga fina minnen fràn Karabük. Safranbolu är en av mina favoritplatser i Turkiet. Sà rofyllt att vandra igenom dessa vackra gränder i gamla Safranbolu. Har även varit pà blixtbesök i Eskipazar och Eflani med jobbet för ett par àr sedan.

Anonymous said...

fotolar super,isvec gercekten harika bir yer.. ama kisi biraz uzun.zeynep

ayçobanı said...

Inan gelicem bir gün ziyaretine!! Yazi ayri, kisi ayri masalsi :)) Yaninya Alp ve Ege'den inciler bir de muhabbet...

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Cok tesekkur ederim, guzel yorumlariniz icin sevgili arkadaslar...Burada spor yapmayan yok, mahalle baskisi ;), yapmayani dövmezler, ama illede bir hobin olacak, yuruyus en siradani ustelik...

Ayca, saka degil bu ciddi bir tekliftir: bekliyoruz, hem de en kisa zamanda!

Herkese sevgiler...