Wednesday, October 31, 2007

Cok Sevdigim Yazarlardan Sayin Melih Asik'in Kösesinden...

Ünlü aktör Kevin Costner, Abdullah Gül'le eli cepte tokalaşmış.Gül'ü meslektaşı George Clooney sanmıştır...Haldun Ertem



8 comments:

Anonymous said...

Melih Asik en sevdigim yazardir!

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Zeynos, dun Erdal Inönu'nun ölumune cok uzuldum...Ardindan yazarlara hizli göz atmak istedim. Melih Asik istisnasiz takip ettiklerimden, kösesindeki bu pragraf beni guldurebildi...Ben de paylasmak istedim...

Anonymous said...

Clooney, disli ve kaliteli bir solcu olarak, din saticisi, yobaz bir adama benzetildigini bilse, plastik ameliyat edilmek isterdi herhalde! :o)

www.elifsavas.com/blog

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Hikayenin basini bildigini anladim Elif, yine guldum bak, hala guluyorum...

Anonymous said...

Elif hanim,
Yobaz, siz din saticisi dediginiz adamdan daha mi cok egitimlisiniz? Gene o adam Turkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaskanidir, halkin oy verdigi kisilerce secilmistir. Ya siz Cumhuriyet, halk, demokrasi ne demek bimiyorsunuz, ya da kara kitayi yoneten Beyazlar'in gordugu gibi goruyorsunuz halki (kendi kendini nasil yonetecegini bilemeyen kitleler). They need the white man's rule argumani yani.

Anonymous said...

Anonim, merhaba!

Yok, yobaz demek cahil demek degil ki. Gul benden daha iyi egitimlidir mutlaka. Kendisini kesinlikle kucuk gormuyorum. Ne tasrali, ne kaba saba dedim, dikkat edin. Gobegini kasidigini filan da sanmiyorum! Ayrica tasrali olsa ne yazar? Catal kasigin nereye koyulacagina dair bir suru kitap var, alirsiniz, ogrenirsiniz, tasralilik gecer. Gecmese de olur.

George Clooney, Abdullah Gul'den o kadar uzak, o kadar uzak bir kisilik ki. Tabii Turkiye'yi yonetmeye kalksa, yuzune, gozune bulastirirdi herhalde. Turkiye kendi kendini yonetmeyi gayet iyi biliyor. Herkes layigini bulur. Turkiye boyle yonetilmek istiyor, ne ala. Bunu da hakaret olarak gormeyin sakin. Turkiye'nin su anda icinde bulundugu durum asagilik bir durum degil. Bana uygun degil, o kadar.

Gul'un yobaz oldugunda, dini kullandiginda israr edecegim. Dini satmak da zaten insanlarin dini duygularini somurmektir, degil mi? Sonucta secilen "Islam Aleminin Basi" degildi, cumhurbaskaniydi. Ateist olsa ne yazar? Onemli olan ulkeyi dogru yonetmek. Ama o boylesini uygun gormedi, ben daha Muslumanim esittir daha iyi cumhurbaskani olurum cinsi bir tartismayi uygun gordu. Bu, dini satmaktir.

Yani kisacasi, Clooney'i yobaz ve din saticisi birine benzetmek, Clooney'nin sacini basini yoldurtabilir adamcagiza.

Gordunuz mu, hala ayni seyi soyluyorum ama sanirim siz benim baska yoldan buraya ulastigimi sandiniz. Yanildiniz.

Saglicakla,
Elif Savas Felsen

B5 said...

Sahi bir sure once buna benzer bir haber mi vardi Turkiye'deki gazetelerde?

Alp ve Ege'nin Annesi said...

Evet B5'cim. Yanyana koyulmus 2 resim, ayni taranmis saclarla...